Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Intalnire cu valurile marii pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Intalnire Cu Valurile Marii, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Intalnire Cu Valurile Marii este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu peisaje de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Iata deci un alt avantaj major, un avantaj ce ofera artistilor mai multa libertate in asi exprima talentul pe "panza digitala". Pictezi, in adevaratul sens al cuvantului, doar ca o faci digital!Ca si in pictura clasica, exista o multitudine de stiluri in care poti executa pictura digitala. Doresti sa realizezi o pictura in stilul impresionism, mai pensulat, din cutit? Nici o problema, setezi din tableta pensulatia curespunzatoare la pen (mai mica, mai mare, mai apasata), iar in rest, pana la tabloul final, totul depinde de talentul tau de artist....citeste tot articolul