Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Peisaj abstract cu munte si castel pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Peisaj Abstract Cu Munte Si Castel este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Peisaj Abstract Cu Munte Si Castel este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu peisaje de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Este necesara astfel, o mica analiza a personalitatii clientilor, despre ceea ce le place sa vada, sa simta, despre atmosfera in care se simt ei cel mai bine. Cu alte cuvinte, vorbim despre asa numita Terapie Prin Arta si Culoare, o forma de terapie expresiva, folosita cu scopul de a imbunatati, de a eleva starea emotionala a unei persoane. 1. In functie de atmosfera pe care doresti sa o creezi a) decoratiuni interioare cu tablouri canvas abstracte....citeste tot articolul

Mai multe tablouri canvas Peisaje