Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Peisaj abstract de vara cu flori si rau pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Peisaj Abstract De Vara Cu Flori Si Rau, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Peisaj Abstract De Vara Cu Flori Si Rau este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu peisaje de tip Giclée: AICI >>

390 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Peisaje
Ce am mai scris pe blog

Buchete de flori frumos pictate digital pe panza, acele flori din natura care au un colorit deosebit si se potrivesc perfect pe peretele din camera dumneavostra. In galerie mai vindem si natura statica cu flori sau fructe pentru a va bucura de un aranjament frumos pe perete. Natura cu padure si copaci - Este tema principala atunci cand vine vorba de tablouri cu natura. Elementele ce compun flora sau sistemul hidrografic sunt printre cele mai deosebite motive naturale in baza carora se realizeaza tablourile....citeste tot articolul