Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Balta din padure pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Balta Din Padure, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Balta Din Padure este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu peisaje de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Decoratiunile interioare ce compun o nota exotica sunt cele care imbina nuantele mirodeniilor orientale. Tonurile blande ale scortisoarei si nucsoarei, ale curcumei si abanosului te fac sa te simti bine invaluit intr-un usor mister, rupt de cotidianul zgomotos si policolor. Decoratiuni interioare in baruri si cafenele realizate cu noi tehnici de pictura sau cu tablouri realizate in tonuri de rosu sau oranj vor creea acea senzatie de “Moulin Rouge”, loc in care dansatoarele de cabaret faceau deliciul celor de la mese....citeste tot articolul