Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Peisaj Impresionist din Franta pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Peisaj Impresionist Din Franta, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Peisaj Impresionist Din Franta este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu peisaje de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

O practica de bun simt, extrem de des intalnita si recomandata inclusiv de Codul Bunelor Maniere spune ca in cadrul acestei vizite se acorda si cadouri de casa noua. Alegerea cadoului perfect pentru aceasta situatie impune cunoasterea unor detalii esentiale despre tipologia viitorilor locatari, gusturi sau necesitati. Totusi, in ultima perioada, in fruntea clasamentului realizat pentru acest tip de eveniment, se situeaza tablourile. In primul rand, scopul principal al unui astfel de cadou pentru noua casa este de a infrumuseta spatiile de locuit....citeste tot articolul