Decoratiuni interioare Baruri si Cafenele

Decoratiuni interioare Baruri si Cafenele

“Comanda, va rog!” asteptam sa ni se spuna atunci cand intram intr-un bar sau o cafenea. Sunt locuri publice in care orice cetatean, trecut de varsta majoratului, poposeste macar o data in viata. Si aceste spatii presupun decoratiuni interioare menite sa te faca sa te simti bine atunci cand doresti cateva momente numai pentru tine sau alaturi de prieteni.

Subiectul decoratiuni interioare – baruri si cafenele poate fi destul de mult discutat atat sub aspectul culorilor cat si al obiectelor folosite ce pot creea un stil aparte. Cunosc oameni care prefer un anumit loc tocmai datorita decoratiunilor interioare al barului sau al cafenelei ce compun un anumit ambient.

Spectrul culorilor si amestecul indraznet al acestora dau o nota aparte spatiului. Decoratiunile interioare ce compun o nota exotica sunt cele care imbina nuantele mirodeniilor orientale. Tonurile blande ale scortisoarei si nucsoarei, ale curcumei si abanosului te fac sa te simti bine invaluit intr-un usor mister, rupt de cotidianul zgomotos si policolor.

Decoratiuni interioare in baruri si cafenele realizate cu noi tehnici de pictura sau cu tablouri realizate in tonuri de rosu sau oranj vor creea acea senzatie de “Moulin Rouge”, loc in care dansatoarele de cabaret faceau deliciul celor de la mese. Acum aceasta senzatie unica se poate realiza prin folosirea culorilor si a formelor prin decoratiunile interioare din baruri sau cafenele.

Jocuri indraznete de rosu si negru intens sau tonuri de rosu de la rosu sangeriu la visiniu imbinate cu negru vor duce la efecte coloristice unice. Obiecte de arta, postere sau tablouri realizate in maniera clasica sau moderna va pot ajuta sa oferiti spatiului unei cafenele sau barului un design nou, incitant, iar clientii vor admira decoratiunile interioare facandu-i sa revina, sa recomande locatia si altor persoane. Sunt locuri in care detaliile conteaza, acestea dau personalitate spatiului.

Puteti genera efecte placute ochiului prin alegerea unor decoratiuni pe o paleta coloristica neutra pe care sunt aplicate modele abstracte in culori vii, tari, complementare. Acest stil este modern si genereaza stari de buna dispozitie in special consunatorilor mai tineri.

Va sugeram ca element al realizarii decoratiunilor interioare in baruri si cafenele tehnica obiectelor pereche. Aceasta presupune folosirea aceleiasi teme de baza realizata in culori deferite sau in tonuri de culoare opuse sau complementar opuse.

Daca doriti sa create o nota ambintala misterioasa incercati decoratiuni interioare realizate prin combinatia unor nuante si tonuri ale aceleiasi culori. Acestea pot fi “rupte” prin lunii de un negru si alb pur. Efectul asupra consumatorilor va fi special. Acestia vor descoperi culori ascunse in ambianta creata si vor consuma cu placere ceea ce au comandat.

Puteti alege realizarea unui cadru rustic generat de tonurile de culoare alese. Combinatiile de culoare: nisip, galben si marouri vor genera efecte uluitoare. Acest stil relaxant isi face loc tot mai mult in vietile noastre aglomerate. Gandit si creeat cu mult timp in urma stilul rustic denota o puritate unica. Decoratiuile interioare care asimileaza verdele, albul si teracotul in obiectele expuse dau o nota de calm si siguranta consumatorului. Frumos, practice si discret, acest stil consta in lipsa obiectelor de decor de prisos. Tonurile si nuantele cromatice umplu spatiul. Imbinarea decoratiunilor interioare ce face parte din aceeasi gama coloristica dau aspect elegant si stilat imbinand la antipod vechiul cu noul, utilul cu placutul. Simplitatea si bunul gust vor face un cadru estetic cautat nu numai pentru serviciile oferite ci si pentru ambianta ce o creeaza consumatorilor. Decoratiunile interioare de perete considerate prozaice isi vor gasi locul potrivit asigurand un spatiu de calitate destinat oamenilor ce le vor calca pragul.

Publicat la 07/06/2021 Art Blog 460