Despre noi


Compania noastra

GaleriaQ este o parte a companiei ArtInvest SRL, o companie 100% cu capital Romanesc, specializata in vanzarea de arta online, inca din anul 2004. Cu o experienta de mai bine de 16 ani in domeniul artei si o colaborare de succes cu artistii pe care ii reprezentam, am ajuns in punctul in care am creat GaleriaQ pentru a imbratisa modernismul, sau altfel spus, ARTA DIGITALA.
Am plecat acum 16 ani cu picturi clasice, semnate de artisti din intreaga lume, si iata-ne astazi ajunsi si la arta moderna, pictata digital pe calculator si livrate sub forma de printuri Giclee pe panza.

Credem ca este o idee unica de a reprezenta forme si culori, bine prelucrare si aranjate astfel incat rezultatul final sa exprime emotii frumoase, sa ajute clientul final sa creeze acea atmosfera pe care si-a dorit-o dintotdeauna in casa lui. Marele avantaj al acestei tehnici este raportul pret/calitate. Incercam sa oferim preturi minime pentru tablouri Giclee unice, special create de noi cu scopul de a ajuta acolo unde este nevoie de amenajari interioare originale, deosebite.

Noi, cei care am lucrat cu drag la aceasta galerie de arta moderna, speram ca am venit in ajutorul saloanelor, hotelurilor, insitutiilor dar si persoanelor fizice care au nevoie de amenajari si decoratiuni interioare originale, de inalta calitate, la preturi minime. Suntem atat de convinsi de faptul ca un singur tablou semnat GaleriaQ, va imbunatati atmosfera din camera in care este plasat, incat oferim tuturor clientilor 10 Zile Drept De Incercare Pe Perete. In cazul in care nu sunteti 100% multumiti il puteti retuna fara nici o problema.

Contacteaza-ne:
GaleriaQ
O companie ArtInvest SRL
Suport clienti: contact@galeriaq.ro
Tel : 0749033082

Cuvintele fondatorului:

Fondator

"GaleriaQ.ro a fost infiintata in anul 2020, cu scopul de a oferi pe piata din Romania, un nou tip de arta moderna, si anume Arta Digitala dupa fotografii. Personal am cautat sa cumpar din cateva galerii de arta din Romania, un print de tip Giclee care sa imite perfect un tablou clasic dar intr-un mod mai modern si mai artistic, cu scopul a decora o camera. Spre surprinderea mea nu am gasit nici o galerie care sa comercializeze arta moderna digitala. Din pacate, am gasit aceleasi modele de fotografii clasice, printate rapid pe panza, fara a oferi iubitorului de frumos acel 'feeling' de arta oderit de un print tip Giclee, acea vibratie artistica sau emotie ceruta de o amenajare interioara, pentru a excela.

Ne-am gandit astfel, sa venim in ajutorul acelor clienti care cauta "altceva", care cauta acea nota de artistic, acea emotie pe perete, fara a plati zeci de milioane pe un tablou pictat manual pe panza. Oferim tablouri Giclee atent pictate digital pentru a transmite o stare de bine privitorului, si o atmosfera calda camerei in care va fi amplasat. Printam tablourile noastre canvas pe cea mai buna panza din lume, iar la final panza se trateaza cu un strat de lac astfel incat sa reziste 100 de ani contra razelor solare UV sau anti-zgariere. Toate tablourile semnate GaleriaQ vor arata la fel ca in prima zi, chiar si peste zeci de ani. Ne mandrim cu peste 800 de tablouri vandite si nici un return. Este ceea ce exprima clientii nostri, si te invitam si pe tine sa ne testezi :)

Am creat trei mari categorii incluzand Tablouri Abstracte, pentru cei ce cauta o pata de culoare pe perete sau un gen de arta terapeutica. Tablouri Cu Peisaje, destinate iubitorilor de natura care vor sa duca in casa acel sentiment de liniste, si nu in ultimul rand Tablouri Cu Flori. Toate tablourile noastre sunt printate atent, un print de tip Giclee, folosind cerneluri profesionale pe baza de pigment. Absorbtia cernelei de catre panza de bumbac gorasa, confera profunzime tablourilor, culori bine definite si un aspect de "pictat".

Echipa GaleriaQ.ro

Primite de la clienti

Calitatea tabloului este excelenta. Recomand cu incredere!

C. Veronica, Bucuresti

Am primit astazi tablourile si sunt superbe. Pur si simplu au schimbat camera.

V. Cosmin, Brasov

Este cadoul perfect pentru nasii mei. Multumim din suflet!

R. Elena, Constanta

Un peisaj absolut superb, sta acum in dormitorul meu. Nu ma mai satur sa ma uit la el :)

N. Corina, Bucuresti

Totul este in regula, planuiesc sa cumpar unul mare si pentru living.

T. Gheorghe, Medias