Multumim ca ati ales sa cumparati de la GaleriaQ!

Iata 3 aspecte care ne diferentiaza de alte magazine de tablouri in ceea ce priveste calitatea serviciilor si produselor noastre.

1. Calitatea tablourilor canvas de tip Giclee.

Cuvantul francez GICLEUR, a fost inventat în 1991 de tipografia Jack Duganne pentru printuri digitale de Arta folosind imprimante cu jet de cerneala. Giclee-ul este cea mai avansata tehnica de imprimare artistica pentru reproduceri de arta de inalta calitate, acestea fiind acceptate la scara larga de galerii, muzee și colectionari privati. Spre deosebite de un print obisnuit, un Giclee este produs folosind o cerneala profesionala, pe baza de pigment. Panza groasa din bumbac, absoarbe cerneala in straturi, oferind tabloului profunzime, culori bine definite, vibrante si un aspect de "pictat", avand o claritate maxima a texturii/pensulatiei. Folosim acelasi tip de panza groasa, utilizata de pictorii clasici. Tablourile nostre canvas nu au acel aspect de print ieftin, gen afis cu imagini spalacite, neclare etc. Este ca si cum ai avea un original pe perete dar la un pret mai accesibil. Fiecare Giclee este garantat minim 100 de ani, el fiind realizat etapizat, vernisat, lacuit ca o pictura clasica.

2. Originalitatea creatiilor noatre.

Nu oferim doar simple poze luate gratuit de pe internet si printate pe panza, asa cum fac unele magazinelor de tablouri de tip canvas. Fiecare tablou canvas din aceasta galerie de arta este original, unicat si nu poate fi gasit in alte magazine online. Ele sunt realizate de catre echipa GaleriaQ si au capacitatea de a oferi unicitate, originalitate camerei in care vor fi amplasate. Lucram cu designeri de interior si oferim tablouri realizate special pentru a crea o atmosfera deosebita locuintei sau de a oferi clientului o stare de bine sau o anumita emotie, in functie de tablou si personalitatea privitorului. 

3. Asistenta Gratuita in Alegerea Tabloului

Daca nu esti sigur ce tablouri s-ar potrivi in camera ta, te rugam sa ne trimiti cateva imagini cu locul in care intentionezi sa asezi tabloul si vei primi asistenta gratuita. Putem chiar pune, in mod virtual, cateva tablouri direct pe peretele tau pentru ca tu sa poti lua decizia corecta in alegerea tabloului potrivit. Nu uita sa ne trimiti si dimensiunile peretelui (lungime X inaltime) Scrie-ne la contact@galeriaq.ro

Clientii ne recomanda

Calitatea tabloului canvas este excelenta. Recomand cu incredere!

C. Veronica, Bucuresti

Am primit astazi tablourile si sunt superbe. Pur si simplu au schimbat camera.

V. Cosmin, Brasov

Este cadoul perfect pentru nasii mei. Multumim din suflet!

R. Elena, Constanta

Un peisaj absolut superb, sta acum in dormitorul meu. Nu ma mai satur sa ma uit la el :)

N. Corina, Bucuresti

Totul este in regula, planuiesc sa cumpar unul mare si pentru living.

T. Gheorghe, Medias