15-Zile Drept de Retur

Aceasta politica de returnare este valabila pentru tablourile achizitionate prin intermediul magazinului online GaleriaQ.ro

Datorita masurilor suplimentare de siguranta pe care le implementam la expedierea fiecarui colet, comanda ta va ajunge intacta la destinatie. Cu toate acestea, daca nu esti multumiti de starea coletului, il poti returna fara probleme.

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la GaleriaQ.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor OUG nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Pentru a initia un retur va rog sa ne contactati la tel. 0749033082 / email: contact@galeriaq.ro

Conditii de retur:

  • Nu sunt acceptate pentru returnare produsele ce prezintă modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc.
  • Dreptul de renunțare la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.
  • Nu trimite-ti coletul inapoi cu ramburs (coletul trebuie sa aiba valoare de ramburs 0 lei).
  • Taxele de transport inapoi sunt suportate de catre client. Nu primim coletele a caror plata de transport nu a fost efectuata initial de catre expeditor.

Contravalorea tabloului returnat va fi platita clientului in termen de 14 zile de la retur, prin transfer bancar in contul clientului.